CROAZIERE

la prețuri inedite
pentru 2015/2016!

Călătoriile pe mare sunt întotdeauna romantice. Pletele în vânt, priveliștea nesfârșită a mării, strălucirea stelelor, toate caracterizează experiența la bordul vasului. O croazieră reprezintă o bună oportunitate pentru o vacanță în doi.

Fiecare dintre dumneavoastră își imaginează croaziera ideală în diverse feluri. Pentru unele persoane aceasta poate fi pe un mega-vas cu perete de cățărare și cinema în aer liber, în timp ce alte persoane preferă un vas intim, mai luxos. Din fericire, există diferite tipuri de vase de croazieră, potrivite pentru toate gusturile.

Marele avantaj al croazierelor este că sunt foarte ușor de planifcat, întrucât pachetul include transport și cazare. Nu trebuie decât să vă alegeți vasul și itinerariul, fără să vă faceți griji pentru hoteluri și transferul între orașe.

 


De ce o vacanță pe un vas de croazieră?

  • Croazierele oferă un raport calitate/preț excelent pentru vacanța dumneavoastră, în costul acestora fiind inclus tot ce aveți nevoie pentru o vacanță specială: mâncare, cazare, programe de divertisment pe timpul zilei, dar și seara, și transport între diferite orașe.
  • Copii pot călători la prețuri reduse sau chiar gratuit.
  • Într-o coazieră vă treziți în fiecare dimineață în alt port, fără a avea grija împachetării și despachetării bagajelor.
  • Vasele de croazieră sunt potrivite pentru toate vârstele. De la copii mici la adolescenți, părinți sau bunici, toată lumea se poate distra pe vas.
  • Oferta de activități la bordul vaselor este extrem de variată pentru a satisface dorințele tuturor celor care navighează.
  • Croazierele reprezintă o bună ocazie să mergeți în vacanțele exotice mult visate. Itinerariile variate oferă acces atât la orașele mari, dar și la satele tradiționale reprezentative pentru diferite regiuni.
  • Vasele de croazieră sunt precum niște orase plutitoare, la bordul cărora găsim tot ceea ce avem nevoie.

 


De ce să lucrezi cu noi?

Noi, Miraj Sun Travel, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii. Ne-am angajat să oferim servicii turistice de cea mai înaltă calitate, care combină energia și entuziasmul nostru, cu experienta.

  • Avem la activ 2 semninarii a câte 4 zile pentru specializare pe croaziere pentru că asta ne place nouă să vindem cel mai mult.
  • Răspundem tuturor solicitărilor în mai puțin de 60 min (durată medie, în timpul programului de lucru L-V 10:00-18:00)
  • Facem investiții constante în personal, logistică și tehnologie pentru a îmbunătăți atât calitatea informațiilor din cadrul site-ului, cât și a serviciilor turistice oferite.

 

 

Solicită o
OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Spune-ne unde vrei să călătorești, iar noi facem o ofertă special pentru tine!


Răspundem în maxim 60 de minute!
Program de lucru: L-V 10:00 - 18:00


 

 

Recomandările noastre

 

 

 

 

Croaziera Insulele Canare

Norwegian Epic nu este doar un alt vas de croaziera, ci reprezintă lumea croazierelor reinventată cu inovaţii nemaîntâlnite pe mare până acum. Vestea bună este că din vara anului 2015 va naviga prin Mediterană tot anul. Aşadar, fie vară fie iarnă, puteţi experimenta de la cabinele Studio create special pentru cei care călătoresc singuri, până la suitele marca The Heaven by Norwegian®. De asemenea, veţi fi încântaţi de divertisment de cea mai bună calitate, restaurante şi baruri deschise 24 de ore şi, nu în ultimul rând, de cel mai mare centru SPA de pe mare.


Preț:
de la €789 / persoană
Data plecare:
29 noiembrie 2015
19 decembrie 2015
03, 24 ianuarie 2016
14 februarie 2016
06, 28 martie 2016
Durata:
10 nopți / 11 zile
Itinerariu:
Barcelona (Spania) Tanger (Maroc) Las Palmas, Grand Canaria (Spania) Santa Cruz de Tenerife (Spania) Funchal, Madeira (Spania) Malaga (Spania) Barcelona (Spania)

 


Vreau o ofertă

 

 

 

 

Croaziera Emiratele Unite Arabe & Oman

Costa Fortuna, spectaculoasă n cele mai mici detalii, este succesoarea luxoaselor pacheboturi italienești din trecut. Este un vas extrem de comfortabil și de elegant, care vă va uimi, încanta și distra. Intrarea principala vă va fermeca din momentul în care veți păși la bord. Aceasta este împodobită cu cele mai frumoase 26 de vase din flota Costa.


Preț:
de la €249 / persoană
Data plecare:
23, 30 decembrie 2015
08, 15, 22, 29 ianuarie 2016
05, 12, 19, 26 februarie 2016
04, 11, 18, 25 martie 2016
Durata:
7 nopți / 8 zile
Itinerariu:
Dubai(U.A.E) Muscat (Oman) Khasab (Oman) Abu Dhabi (U.A.E) Dubai(U.A.E)

 


Vreau o ofertă!

 

 

 

 

 

 

 

Croaziera Caraibe

Asemenea unui castel fermecat din basme, Costa Magica este înconjurată de magie, fiind decorată cu materiale prețioase și desăvârșită de tehnologie de ultimă oră. Stilul gotic al acestui vas întâmpină oaspeții într-un atrium decorat cu pietre strălucitoare asemenea diamantelor. În plus, distracția este prezentă zi și noapte la bordul Costa Favolosa.


Preț:
de la €569 / persoană
Data plecare:
12, 19, 26 decembrie 2015
02, 09, 16, 23, 30 ianuarie 2016
06, 13, 20, 27 februarie 2016
05, 12, 19, 26 martie 2016
Durata:
7 nopți / 8 zile
Itinerariu:
Guadaloupe (Antile) St. Maarten (Antile) La Romana (Rep. Dominicana) Catalina Island (Rep. Dominicana) St. Kitts (Antile) Antigua (Antile) Martinique (Antile) Guadaloupe (Antile)

 


Vreau o ofertă!

 

 

 

 

Croaziera Caraibele de Est

Norwegian Escape îți oferă numeroase tipuri de cabine, dedicate stilului tău de a naviga. Bucură-te de luxul desăvârșit din zona The Heaven de la Norwegian. Ia-ți familia cu tine și bucură-te de spatiu suficient pentru toți rezervând cabine interconectate. Oferă-ți un moment de relaxare în briza oceanului chiar de pe balconul cabinei tale. Aventurează-te singur într-un Studio dedicat special celor care călătoresc singuri. Sau bucură-te de aventura pe mare alegând o suită. Colecția Norwegian de suite îți oferă de la suite Spa până la suite foarte spațioase cu două dormitoare. În final, indiferent de tipul de cabină pe care îl alegi, vei găsi întotdeauna un spațiu perfect pentru relaxare. Sunt atât de multe lucruri care te pot inspira, atât de multe experiențe noi și atât de multe activități incitante pe care să le descoperi. Toate acestea fac parte din experiența Norwegian Escape!


Preț:
de la €729 / persoană
Data plecare:
21, 28 noiembrie 2015
05, 12, 19, 26 decembrie 2015
02, 09, 16, 23, 30 ianuarie 2016
06, 13, 20, 27 februarie 2016
05, 12, 19, 26 martie 2016
Durata:
7 nopți / 8 zile
Itinerariu:
Miami (SUA) St. Thomas (Insulele Virgine) Tortola ( Insulele Virgine Britanice) Nassau (Bahamas) Miami (SUA)

 


Vreau o ofertă!

 

 

 

 

 

 

 

 

Croaziera Mediterana de Vest

La bordul luxosului vas de croazieră MSC Orchestra, veţi fi încântaţi de numeroasele variante de distracţie. Acestea includ jogging pe o pistă dedicată, relaxare în baia turceasca, cină la restaurantul chinezesc the Shanghai, relaxare în exoticul Savannah Bar şi, nu în ultimul rând, puteţi experimenta strălucirea stilului Hollywood în Zaffiro Bar. Vă puteţi încerca norocul la Palm Beach Casino, puteţi dansa până dimineaţă în discotecă sau puteţi urmări unul dintre spectacole la Covent Garden Theater. Cei mici se pot distra la locul de joacă Jungke Adventure, în timp ce adolescenţii îşi pot petrece timpul la Teen's Club.

Vasul MSC Orchestra vă aşteaptă la bord în voiajele sale către destinaţii speciale şi exotice, în speranţa că vă va oferi croaziera la care visaţi de mult timp.


Preț:
de la €579 / persoană
Data plecare:
30 septembrie 2015
09, 18, 27 octombrie 2015
05, 14 noiembrie 2015
Durata:
9 nopți / 10 zile
Itinerariu:
Genova (Italia) Malaga (Spania) Casablanca (Maroc) Lisabona (Portugalia) Barcelona (Spania) Marsilia (Franta) Genova (Italia)

 


Vreau o ofertă!

 

 

 

 

Croaziera Mediterana de Est

Doar pășind la bordul MSC Opera vei simți că te îmbarci într-un voiaj de explorare. Având numeroase facilități noi, vasul Opera este acum mai bine pregătit pentru a-ți satisface orice nevoie. Cabinele au devenit mai spațioase și au acum și balcon, de pe care te poți bucura de priveliști unice. Zonele de restaurante și bufete au devenit și ele mai încăpătoare pentru a face loc unui număr mai mare de varietăți culinare. Toate acestea sunt doar o mică parte a experienței la bordul MSC Opera. La bord vei descoperi experiențe noi în fiecare zi, la fiecare moment. MSC Opera este vasul care ți se potriveste.


Preț:
de la €639 / persoană
Data plecare:
30 septembrie 2015
09, 18, 27 octombrie 2015
05, 14 noiembrie 2015
Durata:
9 nopți / 10 zile
Itinerariu:
Venetia (Italia) Piraeus, Atena (Grecia) Izmir (Turcia) Haifa (Israel) Limassol (Cipru) Alexandria (Egipt) Katakolon (Grecia) Dubrovnik (Croatia) Venetia (Italia)

 


Vreau o ofertă!

 

 

 

 

Nu ai găsit croaziera perfectă pentru tine?

Vreau o ofertă personalizată!

 

Ce spun clienții noștri...

 

"Când am început să ne obișnuim cu viața pe vas... s-a terminat excursia... dar a meritat toți banii!"

— Elena, 28 ani

"Mi-ar plăcea să fie pentru minim 10 zile următoarea croaziera. Șapte sunt prea puține."

— Irina, 36 ani

"A fost o experiență foarte, foarte frumoasă. Pe vas ne-am simțit foarte foarte bine. Membrii echipajului foarte atenți cu clienții, spectacolele de la teatru extraordinare, totul a fost foarte frumos."

— Alina, 42 ani

"Vasul a fost foarte frumos, cabina la fel de frumoasă (arată exact ca în pozele de pe site), serviciile foarte bune, organizare extraordinară."

— Iulian, 32 ani

"Cabina era foarte curată, iar stewardul noastru avea grijă de fiecare dată să ne surprindă cu câte ceva."

— Cristina, 45 ani