CROAZIERE

la prețuri inedite
pentru sezonul 2014-2015!

Călătoriile pe mare sunt întotdeauna romantice. Pletele în vânt, priveliștea nesfârșită a mării, strălucirea stelelor, toate caracterizează experiența la bordul vasului. O croazieră reprezintă o bună oportunitate pentru o vacanță în doi.

Fiecare dintre dumneavoastră își imaginează croaziera ideală în diverse feluri. Pentru unele persoane aceasta poate fi pe un mega-vas cu perete de cățărare și cinema în aer liber, în timp ce alte persoane preferă un vas intim, mai luxos. Din fericire, există diferite tipuri de vase de croazieră, potrivite pentru toate gusturile.

Marele avantaj al croazierelor este că sunt foarte ușor de planifcat, întrucât pachetul include transport și cazare. Nu trebuie decât să vă alegeți vasul și itinerariul, fără să vă faceți griji pentru hoteluri și transferul între orașe.

 


De ce o vacanță pe un vas de croazieră?

  • Croazierele oferă un raport calitate/preț excelent pentru vacanța dumneavoastră, în costul acestora fiind inclus tot ce aveți nevoie pentru o vacanță specială: mâncare, cazare, programe de divertisment pe timpul zilei, dar și seara, și transport între diferite orașe.
  • Copii pot călători la prețuri reduse sau chiar gratuit.
  • Într-o coazieră vă treziți în fiecare dimineață în alt port, fără a avea grija împachetării și despachetării bagajelor.
  • Vasele de croazieră sunt potrivite pentru toate vârstele. De la copii mici la adolescenți, părinți sau bunici, toată lumea se poate distra pe vas.
  • Oferta de activități la bordul vaselor este extrem de variată pentru a satisface dorințele tuturor celor care navighează.
  • Croazierele reprezintă o bună ocazie să mergeți în vacanțele exotice mult visate. Itinerariile variate oferă acces atât la orașele mari, dar și la satele tradiționale reprezentative pentru diferite regiuni.
  • Vasele de croazieră sunt precum niște orase plutitoare, la bordul cărora găsim tot ceea ce avem nevoie.

 


De ce să lucrezi cu noi?

Noi, Miraj Sun Travel, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii. Ne-am angajat să oferim servicii turistice de cea mai înaltă calitate, care combină energia și entuziasmul nostru, cu experienta.

  • Avem la activ 2 semninarii a câte 4 zile pentru specializare pe croaziere pentru că asta ne place nouă să vindem cel mai mult.
  • Răspundem tuturor solicitărilor în mai puțin de 60 min (durată medie, în timpul programului de lucru L-V 10:00-18:00)
  • Facem investiții constante în personal, logistică și tehnologie pentru a îmbunătăți atât calitatea informațiilor din cadrul site-ului, cât și a serviciilor turistice oferite.

 

 

Solicită o
OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Spune-ne unde vrei să călătorești, iar noi facem o ofertă special pentru tine!


Răspundem în maxim 60 de minute!
Program de lucru: L-V 10:00 - 18:00


 

 

Recomandările noastre

 

 

 

 

Croazieră Insulele Canare

Norwegian Spirit - acest vas spectaculos oferă câte ceva pentru fiecare. Restaurantele vă oferă o gamă largă de mâncăruri, de la aperitive cu specific franțuzesc de la Bistro, până la delicioasele mâncăruri orientale de la restaurantul asiatic Shogun. Puteți admira priveliștile spectaculoase în timp ce practicați lovitura la golf sau alergați în jurul pistei Star. Savurați cocktailul preferat lângă piscina Trivoli, sau răsfățați-vă cu tratamentele de la centrul de frumusețe și întreținere Roman. Seara, puteți vedea spectacolele magnifice la teatrul Stardust, apoi dansați la discoteca Celebrity. Sau vă puteți încerca norocul la cazinoul Maharajah's.


Preț:
de la €626 / persoană
Dată plecare:
6, 16, 26 decembrie 2014
5, 15, 25 ianuarie 2015
4, 14, 24 februarie 2015
6, 16, 26 martie 2015
5, 15 aprilie 2015
Durată:
10 nopți / 11 zile
Itinerariu:
Barcelona (Spania) Malaga (Spania) Arrecife (Spania) Funchal (Portugalia) Casablanca (Maroc) Barcelona (Spania)

 


Vreau o ofertă!

 

 

 

 

Croazieră Emiratele Arabe Unite

La bordul navei Costa NeoRiviera veți descoperi un nou mod de a călători. Fiecare detaliu al navei este încântător, fascinant și strălucitor. Costa NeoRiviera este inspirată de șarmul și atmosfera Rivierei Italiene, Coasta de Azur și Coasta Amalfi. Lăsați-vă seduși de noua navă Costa NeoRiviera!


Preț:
de la €699 / persoană
Dată plecare:
21 decembrie 2014
Durată:
7 nopți / 8 zile
Itinerariu:
Dubai Bahrain Abu Dhabi Furjayrah Khor Fakkan Dubai

 


Vreau o ofertă!

 

 

 

 

 

 

 

Croazieră Caraibe (fără viză)

Costa Magica este o spectaculoasă destinație de vacanță. La bord veți descoperi că zonele publice și piscinele sunt inspirate de unele din cele mai frumoase locuri ale Italiei: Portofino, Coasta de Smarald, Bellagio. În centrul navei se află sclipitorul Bar Gran Salento, cu ale sale ferestre uriașe, ce se întind pe o parte și pe alta a navei. Punțile exterioare vă oferă niște priveliști spectaculoase și suficiente activități care vă vor menține ocupați: de la piscina la cele două Jacuzzi cu acoperiș retractabil și până la operele de arta, create de prestigioasa Academie di Brera din Milano, care decorează o parte din punțile și căile de acces ale navei.


Preț:
de la €899 / persoană
Dată plecare:
27 decembrie 2014
Durată:
7 nopți / 8 zile
Itinerariu:
Guadalupe St. Marteen La Romana Catalina Island Tortola Antigua Martinique Guadalupe

 


Vreau o ofertă!

 

 

 

 

Croazieră insulele Canare & Maroc

Pășiți la bordul vasului MSC Fantasia, care este destinat să aducă navigarea europeană la un nou nivel al excelenței. În centrul de sănătate Aurea Spa puteți să îndepărtați orice grijă și problemă prin intermediul tratamentelor corporale, 6 restaurante care vă oferă posibilitatea să testați totul de la bucătărie continentală până la cea italieneasca, 5 piscine, 12 jacuzzi-uri, cafenele, baruri, magazine, zonă de joaca pentru copii, simulator de Formula 1 și cinema interactiv 4D. De asemenea vasul are o facilitate nouă, și anume MSC Yacht Club, un club special destinat pentru iubitorii de lucruri fine și de lux, cu o capacitate de 65 de suite de lux fiecare dintre acestea având propriul lor valet, piscină privată, lift, lounge și galere private. Fantasia este primul vas care are pardoseala împodobită cu cristale Swarovski.

Vasele MSC Cruises și, cu precădere, Fantasia sunt construite pentru a reflecta vibrația companiei, în acest caz identitatea italiană și să înglobeze facilitățile și atracțiile care sunt un "must have" în ziua de azi și anume balcoanele mari, restaurantele diferite și glorioasele săli de spa, fitness și masaj.


Preț:
de la €1329 / persoană
Dată plecare:
26 decembrie 2014
Durată:
11 nopți / 12 zile
Itinerariu:
Civitavecchia Genova Barcelona Pe Mare Casablanca Pe Mare St. Cruz de Tenerife Funchal Pe Mare Malaga Pe Mare Civitavecchia

 


Vreau o ofertă!

 

 

 

 

Nu ai găsit croaziera perfectă pentru tine?

Vreau o ofertă personalizată!

 

Ce spun clienții noștri...

 

"Când am început să ne obișnuim cu viața pe vas... s-a terminat excursia... dar a meritat toți banii!"

— Elena, 28 ani

"Mi-ar plăcea să fie pentru minim 10 zile următoarea croaziera. Șapte sunt prea puține."

— Irina, 36 ani

"A fost o experiență foarte, foarte frumoasă. Pe vas ne-am simțit foarte foarte bine. Membrii echipajului foarte atenți cu clienții, spectacolele de la teatru extraordinare, totul a fost foarte frumos."

— Alina, 42 ani

"Vasul a fost foarte frumos, cabina la fel de frumoasă (arată exact ca în pozele de pe site), serviciile foarte bune, organizare extraordinară."

— Iulian, 32 ani

"Cabina era foarte curată, iar stewardul noastru avea grijă de fiecare dată să ne surprindă cu câte ceva."

— Cristina, 45 ani